ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΗΡΘΑΝ ΠΑΛΙ!!! ΧΑΡΕΙΤΕ ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ!!!

Η χαρά μας περιμένει παντού!!!!

Γι ‘αυτό κι εμείς οι μικροί μάγειρες της Γ’ τάξης του 9ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας φορέσαμε τις ποδιές μας & παίξαμε με το αλευράκι….

Πλάσαμε κουλούρια & μοσχοβολίσαμε την κουζίνα μας και το σχολείο μας!!!!

Χρόνια πολλά!

Χρόνια γλυκά!

Με υγεία το 2024!!!!

Να και η συνταγή μας για όποιον θέλει να δοκιμάσει:

Νηστίσιμα Μπισκότα Κανέλας

Χωρίς αυγά και βούτυρο νηστίσιμα και Vegan !

ΜΕΡΙΔΕΣ40 μπισκότα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ15minutes λεπτά

ΨΗΣΙΜΟ15minutes λεπτά

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ30minutes λεπτάCook Mode

Εργαλεία

  • Λαμαρίνα
  • Μαρίζ
  • 2 Μπολ

Συστατικά

  • 3½ κούπες Αλεύρι Κούλα
  • ½ κούπα Ηλιέλαιο
  • ½ κούπα Ελαιόλαδο
  • ½ κούπα Ζάχαρη
  • ½ κούπα Χυμό Πορτοκάλι
  • 1 κ.γ. Υγρή Βανίλια ή όποια άλλη θέλετε
  • 1 κ.γ. Κανέλα
  • 1 κ.γ. Μπέϊκιν Πάουντερ
  • Ξύσμα Πορτοκαλιού

Για επάλειψη

Οδηγίες

  • Βάζουμε σε ένα μπολ το λάδι, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το χυμό και το ξύσμα και ανακατεύουμε.
  • Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, το μπεικιν και τη κανέλα, ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη.
  • Ανάβουμε το φούρνο στους 175 βαθμούς και βάζουμε λαδόκολλα σε 2 λαμαρίνες.
  • Συνεχίζουμε ρίχνουμε τα υγρά στα στερεά και ανακατεύουμε καλά.
  • Μόλις δούμε ότι το μπολ μας είναι καθαρό, η ζύμη μας είναι έτοιμη.
  • Παίρνουμε και πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα πατάμε επάνω σαν κεφτεδάκια.
  • Σε ένα βαθύ πιάτο βάζουμε ζάχαρη και κανέλα και βουτάμε μέσα τη ζύμη.
  • Αραδιάζομαι τα μπισκότα στην λαμαρίνα και ψήνουμε 15 λεπτά περίπου. Ανάλογα πάντα πως ψήνει ο φούρνος μας και πόσο ξεροψημένα μας αρέσουν.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
  • Έτσι τόσο εύκολα, έχετε τα πιο τέλεια Νηστίσιμα Μπισκότα Κανέλας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...