ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς

Αύριο και στα πλαίσια του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου θα γίνουν ομιλίες και γιορτή σε κάθε τμήμα ξεχωριστά από τον δάσκαλο της κάθε τάξης.

Τα παιδιά θα προσέλθουν κανονικά στο σχολείο χωρίς τσάντες στις 08:15 και θα σχολάσουν στις 09:45.

Πρόγραμμα εορτασμού της επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940

Στις 28 Οκτωβρίου, στις 10:00π.μ., θα γίνει παράταξη των σημαιοφόρων μπροστά από τον χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Αντωνίου. Λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID 19 η εκπροσώπηση των σχολικών μονάδων θα γίνει αυστηρά και μόνο από τους σημαιοφόρους, οι οποίοι θα τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού καθώς και στην πλατεία Ρακτιβάν όπου θα πραγματοποιηθεί η επιμνημόσυνη δέηση και θα φέρουν μάσκα στο εσωτερικό του ναού. Μετά το τέλος της Δοξολογίας οι σημαιοφόροι με τη συνοδεία του υπευθύνου θα οδηγηθούν στο Ηρώο Πεσόντων στην πλατεία Ρακτιβάν, όπου θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων.

ΩΡΑ: 11:15 π.μ.: Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων στην πλατεία Ρακτιβάν. Μετά το τέλος της κατάθεσης στεφάνων θα γίνει ενός λεπτού σιγή και θα ψαλεί ο Εθνικός Ύμνος. 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...