Τα Χριστούγεννα έρχονται

Η εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων τα είχε όλα. Κάστανα ψημένα, γλυκά για μικρούς και μεγάλους, γλυκό και ζεστό κρασί με κανέλα για τους μεγάλους. Τον Αϊ-Βασίλη με τη γυναίκα του που υποδέχονταν τα παιδιά στην είσοδο κερνώντας τα καραμέλες και βγαίνοντας φωτογραφίες μαζί τους. Ενώ τις επόμενες μέρες αναμένουν και τα γράμματά τους.

Οι μικροί μαθητές στις αίθουσες του σχολείου μπορούσαν να κάνουν όμορφες, χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές στο πρόσωπό τους, να κατασκευάσουν μια όμορφη μολυβοθήκη και να παρακολουθήσουν ένα μουσικό παραμύθι. Τέλος σε μια αίθουσα εκτέθηκαν χριστουγεννιάτικες κατασκευές, που έκαναν τα παιδιά ή δώρισαν οι γονείς, με σκοπό τη συγκέντρωση εσόδων για τις ανάγκες του σχολείου μας.

 

Φυσικά οι μαθητές έψαλλαν τα κάλαντα και αμέσως μετά έγινε η φωταγώγηση του καραβιού. Στην εκδήλωση προσήλθε πλήθος μικρών και μεγάλων που συμμετείχε στις εκδηλώσεις, χόρεψε και διασκέδασε με τη χαρούμενη μουσική που πλημμύρισε την αυλή του σχολείου.

Καλά Χριστούγεννα σ’ όλους!

Xr1

Xr2

Xr3

Xr4

XR5

Xr6

Xr7

Xr8

Xr9

Xr10

Xr11

Xr12

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...