Νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Γονεών & Κηδεμόνων

Την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, που προέκυψε από τις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου 2014. Κατά την συνεδρίαση επιμερίστηκαν οι αρμοδιότητες και η νέα σύνθεση του Δ.Σ. είναι η εξής:

ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Πρόεδρος 6970068866

anastasios.veria@gmail.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Αντιπρόεδρος 6948543033

dosecafe@hotmail.com

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ

Γεν. Γραμματέας

marleft13@yahoo.gr

ΚΟΝΤΟΤΑΣΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Ειδ. Γραμματέας

kontotasios@gmail.com

ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΑΝΝΑ-ΣΟΦΙΑ

Ταμίας

fofi77@hotmail.gr

ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ

Μέλος

akathina@yahoo.gr

ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΙΑ

Μέλος

Noddydimoy@yahoo.gr

Κατά την ως άνω συνεδρίαση αποφασίσθηκε οι τακτικές συνεδριάσεις του νέου Δ.Σ. να γίνονται την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα και ώρα 19:00 σε αίθουσα του 9ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, στις οποίες μπορούν να παρευρεθούν τα μέλη του Συλλόγου.

Επίσης αποφασίστηκε να οριστεί το Σάββατο 18 Οκτωβρίου και στις 09:00 π.μ. (αναλόγως των καιρικών συνθηκών που θα επικρατούν) ως ημέρα Δράσης των Γονέων για βάψιμο εξωτερικών χώρων και διαφόρων επιδιορθώσεων του Σχολείου. Για το λόγο αυτό όσοι γονείς & κηδεμόνες επιθυμούν εθελοντικά να συνδράμουν με προσωπική εργασία, παρακαλούνται να έρθουν σε επαφή με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου                        (τηλ. ? sms ? email), προκειμένου να ενημερωθούν για τη Δράση αυτή.

            ΕΠΕΙΓΟΝ: Για να μπορεί ο Σύλλογος να δραστηριοποιηθεί για τα παιδιά μας, παρακαλούνται όλοι οι γονείς/κηδεμόνες όπως τακτοποιήσουν την συνδρομή* τους προς το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων (αποστέλλονται οι συνδρομές στον-ην Δάσκαλο-α και επιστρέφεται, σε εύλογο χρονικό διάστημα, απόδειξη πληρωμής από το Σύλλογο).

*Οικογένεια με 1 παιδί στο σχολείο: 10,00 ?                     *Οικογένεια με περισσότερα παιδιά στο σχολείο: 15,00 ?

Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για να πετύχουμε διάφορους στόχους που αφορούν το σχολείο μας και κατ΄ επέκταση το καλό των παιδιών μας θα πρέπει να υπάρχει η ενεργή συμμετοχή όλων των γονιών.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...