Χορήγηση Πιστοποιητικών Υγείας για εγγραφές μαθητών στην Π.Ε. και Συμπλήρωση Ατομικού Δελτίου Υγείας

Αγαπητοί γονείς

Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εγγραφή του παιδιού σας στο Δημοτικό Σχολείο θα απαιτηθούν μεταξύ των υπολοίπων δικαιολογητικών και τα παρακάτω:

1.Πιστοποιητικό οδοντολογικής εξέτασης.

2.Πιστοποιητικό οφθαλμολογικής εξέτασης

3.Πιστοποιητικό καρδιολογικής εξέτασης

Το Υπουργείο Υγείας με την υπ? αριθμ. πρωτ. Υ3γ/ΓΦ13.1/Γ.Π/οικ28090/21-3-2013 ορίζει, για το χρονικό διάστημα Απριλίου έως Οκτωβρίου 2013, τη συγκρότηση κλιμακίων ιατρών προς διευκόλυνση των διαδικασιών χορήγησης Πιστοποιητικών Υγείας, ώστε να εξυπηρετηθούν οι εγγραφές των μαθητών στις δομές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και να συμπληρωθεί το Ατομικό Δελτίο Υγείας του Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ).

Τα ασφαλισμένα παιδιά στον ΕΟΠΠΥ, με την φροντίδα των γονέων ή κηδεμόνων τους μπορούν να προσέρχονται στους Ιατρούς των παραπάνω ειδικοτήτων, της Νομαρχιακής Μονάδας Υγείας ΕΟΠΥΥ Βέροιας μέσω του συστήματος των τηλεφωνικών ραντεβού τηλέφωνο: 2331062198 και ώρες 9.00΄έως 10.00΄ ή στους συμβεβλημένους ιατρούς με τον Οργανισμό (σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της σύμβασής τους) για συμπλήρωση του Ατομικού Δελτίου Υγείας και χορήγηση των αναγκαίων βεβαιώσεων υγείας. (δεν καταβάλουν το προβλεπόμενο εξέταστρο των πέντε (5) Ευρώ)

 

 Νομαρχιακή Μονάδα Υγείας ΕΟΠΥΥ Βέροιας

 

 Δ/νση: Εμ. Παππά 22 και Μοράβα 2 Βέροια 59100

Τετάρτη πρωί

Ειδικότητες Ιατρών: Οφθαλμίατρος, Παιδίατρος, Οδοντίατρος, Καρδιολόγος

 

Τετάρτη απόγευμα

Ειδικότητες Ιατρών: Οφθαλμίατρος, Παιδίατρος, Καρδιολόγος

Παρακαλούμε να φροντίσετε για την έγκαιρη έκδοση των αναγκαίων βεβαιώσεων υγείας και τη συμπλήρωση του Ατομικού Δελτίου Υγείας.

Τα ραντεβού αρχίζουν τον Απρίλιο. 

Για το Ατομικό Δελτίο Υγείας πατήστε εδώ.                     

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...